TC Ichtegem

TennisTC Ichtegem vzw werd in 2002 opgericht en staat momenteel onder leiding van voorzitter Erika Himpens. De voorbije 18 jaar maakte de club al een hele evolutie door: denk maar aan het clubhuis, de buitenterreinen in Eernegem, verlichting van de tennispleinen, … Mede dankzij een gemotiveerde voorzitter en hulp van de gemeente konden deze zaken intussen verwezenlijkt worden.

Uiteraard is tennis binnen onze vereniging zeer belangrijk, maar het gaat veel verder dan sport alleen. TC Ichtegem is een gezellige, familiale club waar ook plezier en een aangename sfeer centraal staan. Aan de hand van de vele activiteiten die georganiseerd worden, zowel voor de jeugd als voor de volwassenen, kunnen de leden elkaar beter leren kennen. Het organiseren van deze evenementen vraagt uiteraard heel wat voorbereiding. Vandaar de club kan rekenen op een ondernemend bestuur.

Het bestuur, onder leiding van voorzitter Erika Himpens, houdt zich voornamelijk bezig met het plannen en organiseren van de activiteiten voor volwassenen en kids. Denk hierbij maar aan het aperitieftornooi, de familiedag, het biertornooi, …

Kortom, TC Ichtegem is een gezellige tennisclub waarbij sport, plezier en een aangename sfeer centraal staan. Daarnaast kan de club rekenen op een actief bestuur, een gemotiveerd jeugdbestuur en schitterende leden die, ondanks de soms beperkte accommodatie, hun uiterste best doen om deze club naar een hoger niveau te tillen.

Voor meer informatie kunt u zeker ook een kijkje nemen op onze Facebookpagina.

Nieuw Pickleball Vanaf 2023

Sponsors Pickleball

Plaats een reactie